Manieren om documenten af ​​te drukken wanneer u niet thuis bent

Ben je niet thuis en moet je iets op tijd laten printen? Gebruik deze tips om de dichtstbijzijnde plaatsen te vinden om uw documenten af ​​te drukken.

Het kan stressvol zijn om het huis uit te zijn en een printer nodig te hebben. Waar ga je heen als je documenten moet afdrukken? Wat als u een kopie van uw huurovereenkomst, een helder cv of een karakterblad voor uw favoriete tafel-RPG moet afdrukken, maar niet weet waar u heen moet? Gelukkig heb je verschillende andere opties als je weet waar je moet zoeken om documenten buitenshuis af te drukken. Dankzij mobiele en cloudtechnologieën zijn de beste uitbestede printoplossingen binnen handbereik. Hier zijn vijf manieren om documenten onderweg af te drukken.

Probeer kopieer- en drukkerijen
Zoek een drukkerij in de buurtImage credit: fables98/Flickr
Kopieer- en drukkerijen zijn niet meer zo gewoon als vroeger, maar bestaan ​​uitsluitend om u te helpen bij het afdrukken van documenten.

Veel van de drukkerijen die je tegenkomt zijn geen grote ketens, maar eerder lokaal eigendom. Dit is geweldig als u lokale bedrijven probeert te ondersteunen, maar de prijzen bij deze vestigingen kunnen aanzienlijk variëren.

Om een ​​kopieer- of drukkerij in de buurt te vinden, opent u uw favoriete zoekmachine en typt u: “kopieer drukkerij [postcode]”, of als uw locatie is ingeschakeld, typt u gewoon “Printshop bij mij in de buurt” of “documenten afdrukken bij mij in de buurt “. Zo makkelijk is het!

Afdrukken in een kantoorboekhandel
In deze winkels hoef je misschien geen kantoorbenodigdheden meer te kopen, maar als je iets bedrukt moet hebben, en je hebt het snel nodig, dan zijn winkels voor kantoorbenodigdheden een geweldige plek om naartoe te gaan. Staples Cloud Printing en Office Depot/OfficeMax Printing Services bieden beide on-the-spot printen en kopiëren in de Verenigde Staten. Staples en Office Depot zijn ook aanwezig in het VK.

De prijzen zijn over het algemeen goed in deze winkels: bij Office Depot kost een enkelzijdige zwart-witpagina $ 0,10 en de kleur $ 0,50 (Staples adverteert $ 0,14 en $ 0,59, correct op het moment van schrijven). U kunt ook volumekortingen krijgen als u honderden pagina’s afdrukt. Dit kan veel geld besparen als u hand-outs voor conferenties of één extreem groot document, zoals een proefschrift, nodig heeft.

Het afdrukken van documenten bij kantoorboekhandels biedt u ook een breed scala aan opties, bijvoorbeeld:

Nieten
perforeren
Verzamelen
Perforatie
Lamineren
Verbindend


…en andere kenmerken, waardoor winkels voor kantoorbenodigdheden een van de beste plaatsen zijn om documenten af ​​te drukken. Bovendien kunt u alles afdrukken, van eenvoudige documenten tot grote posters en visitekaartjes tot brochures.

Printers gebruiken in openbare of universitaire bibliotheken
Probeer een openbare plaats om af te drukken, zoals een bibliotheekImage credit: Aotearoa People’s Network Kaharoa/Flickr
Kunt u geen kantoorboekhandel of vervoerder vinden als u direct een document wilt laten afdrukken? Waarom gebruik je geen printer in een openbare bibliotheek?

Als je je ooit hebt afgevraagd: “hebben bibliotheken printers?” het antwoord is bijna altijd, ja!

Helaas is het tegenwoordig moeilijk om ergens te vinden waar u gratis documenten kunt afdrukken. Hoewel het moeilijk is om de prijzen in te schatten, zijn de normale prijzen $ 0,10 voor zwart-witpagina’s en $ 0,50 voor kleurenpagina’s, maar dit kan variëren afhankelijk van de bibliotheek.

Veel openbare bibliotheken bieden ook cloudprintservices aan. Als u wilt weten hoe u kunt afdrukken in uw plaatselijke bibliotheek, gaat u naar hun website voor meer informatie.

Universiteitsbibliotheken kunnen toestaan ​​dat niet-studenten hun computers en printers gebruiken, hoewel dit niet algemeen is.

Meer weten? Zie deze link:
https://printen.eigenstart.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *