Wat zijn enkele redenen waarom u een bestelwagen voor uw bedrijf moet kiezen:


Brandstofbesparing!
Wanneer u een bestelwagen kiest, moet u een ongelooflijk zuinige bestelwagen kiezen – dit is niet alleen goed voor het milieu, maar u krijgt ook meer kilometers voor minder geld. En met alle concurrentie die er is, nemen veel fabrikanten van vrachtauto’s brandstofefficiëntie zeer serieus, met sommige bestelwagens met een bereik van 22 mijl per gallon. De meeste bestelwagens die tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn veel efficiënter en veel ervan zijn vergelijkbaar met die van een grote sedan.

Betrouwbaarheid.
Er zijn zoveel bekende merken beschikbaar dat u altijd weet dat u bij het kiezen van een bestelwagen de meest geavanceerde bestelwagen krijgt met alle normen. Zolang u de onderhoudsservice bijhoudt, kan de bestelwagen jaren meegaan in vergelijking met de meeste andere bestelwagens.

Branding.
U kunt eenvoudig een mobiel billboard voor uw bedrijf hebben! Kies een eenvoudig ontwerp, maar zorg ervoor dat het logo goed te zien is. In plaats van veel geld uit te geven voor een advertentie buiten, zoals op een enkel billboard in een druk gebied, stelt u elke keer dat u onderweg bent uw bedrijf bloot aan iedereen die langskomt. Houd het bericht dus kort en krachtig, zodat het gemakkelijk te onthouden is terwijl anderen aan het rijden zijn!

Maatwerk.
Zowel het interieur als exterieur kan worden aangepast. U kunt het busje zo comfortabel en praktisch maken als u maar wilt.

Ruimte.
Een full-size bestelwagen is ruim en heeft gemiddeld 120-200 kubieke voet ruimte. Dit maakt het gemakkelijk om de bestelwagen met meer benodigdheden te vullen, zodat u op elke situatie voorbereid bent.

Comfort.
De meeste commerciële voertuigen zijn oncomfortabel, maar een grote bestelwagen heeft het comfortniveau van een SUV of minibus. En heeft ook het opslag- en transportpotentieel van een bedrijfswagen.

Meer over bedrijfsauto’s leest u hier:

https://transport.bestevanhetnet.nl/

https://bedrijfsautos.eigenpage.nl/

https://bedrijfsauto.uwstart.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *