2 Manieren om inspiratie op te doen voor industriële meubelen

  1. Zoek inspiratie door te kijken naar gebouwen met een historisch verleden
    Voordat je weet van welk soort industriële details je houdt, moet je eerst naar gebouwen met een historisch verleden kijken om creatieve ideeën te onthullen waarvan je misschien nog niets weet. Zichtbare bakstenen muren, houten dakspanten en stalen kolommen zonder gipsplaten zijn gebruikelijk in magazijnen en productiedistricten. Overweeg om naar uw plaatselijke binnenstad te reizen om te zien of er een revitalisering van oudere gebouwen is. Voor veel steden over de hele wereld is de restauratie van magazijnen, schuren en productiefaciliteiten tot chique appartementen en kantoorgebouwen in opkomst.

  1. Maak kennis met je favoriete rustieke metalen voor je interieur
    In de tijd van de staal- en ijzerproductie in de Verenigde Staten en andere gebieden over de hele wereld was het gebruik van industriële producten en metalen prominent aanwezig in sanitair en verlichtingsarmaturen, hardware voor kasten en deurknoppen en voor structurele onderdelen in dak- en kolomonderdelen. Vandaag de dag is het gebruik van smeedijzer, zowel decoratief als structureel, een industrieel element dat prachtig staat in het hedendaagse huis. Kijk ook naar geborsteld nikkel, koper en gietijzer om je huis een organische en industriële uitstraling te geven.

Meer industriële meubelen? Kijk dan op de onderstaande links

https://meubel.macrocenter.nl/

https://meubels.intrastart.nl/

https://meubels.macrocenter.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *