Met warm weer in het hele land zijn Nederlanders nu meer dan ooit op zoek naar manieren om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht in de buitenlucht. We gaan kijken naar de grootste kampeertrends die voor 2022 op onze radar staan.

Glamping
Als je nog niet van glamping hebt gehoord, staat het voor ‘glamorous camping’. Dit is de perfecte mix van natuur en luxe, omdat er weinig opoffering van het comfort van thuis vereist is. Glamping omvat veel verschillende accommodatie-ervaringen, waaronder villa’s, tenten, koepels, hutten, lodges en boomhutten. Bij glamping heb je heel weinig uitrusting nodig, want er is geen opstellen of inpakken bij, het ontbijt wordt vaak op bed geserveerd, er zijn verschillende toegankelijke stopcontacten en je slaapt ’s nachts in een comfortabel bed terwijl je geniet van de sterrenhemel.


Tech boven traditioneel
Jongere consumenten die zijn grootgebracht met technologie, brengen graag nieuwe gadgets naar buiten om hun ervaring aangenamer te maken. Dit is een stap verwijderd van de minimalistische benadering van het meenemen van een tent, een mes en wat eten. Enkele van onze top trending technologie camping vondsten voor 2022 zijn:

Zonnegeneratorpanelen – om uw laptop, powerbanks, telefoons en drones opgeladen te houden.

Draagbare muggenwerende middelen – dit zijn ultrasone insectenwerende middelen die geen vlam en geur hebben en zeer effectief zijn in het afweren van muggen.

Satelliettelefoons – gebruik satellieten voor communicatie in plaats van terrestrische lijnen en geeft dekking waar een gewone mobiele telefoon moeite zou hebben.

Waterzuiveringsflessen – deze zijn geweldig als je bang bent dat je geen water meer hebt en ze kunnen gebruiken om verontreinigingen uit je dichtstbijzijnde waterbron te verwijderen.


Avontuurlijke activiteiten
Kampeerders willen hun reizen spannender maken door avontuurlijke activiteiten te ondernemen. De grootste trend voor 2022 gaat richting kajakken, paddleboarden en rotsklimmen. Kajakken is een fantastische manier om jezelf onder te dompelen in de rust van de natuur. We raden aan om het Cape Byron Marine Park (NSW) en Macquarie Marshes Nature Reserve (NSW) te verkennen voor geweldige kajakervaringen.

Milieuvriendelijk kamperen
Wij kampeerders hebben een grote waardering voor moeder natuur, en dat blijkt uit de groei van individuen die milieuvriendelijker en duurzamer leven. De grootste recente trend is geweest om de edelstenen te verkennen die zich op slechts een paar uur van onze deur bevinden. Dit verkleint onze ecologische voetafdruk met minder CO2-uitstoot onderweg. Kampeerders beginnen hun reis ook te voorzien van zonnepanelen om de hernieuwbare energie van de zon te benutten in plaats van luidruchtige generatoren of elektrische aansluitingen. Enkele van onze tips voor 2022 om milieuvriendelijk te blijven zijn: Bespaar op uw watervoorraad. Gooi plastic bestek weg. Wees attent met uw kampvuur. Recycle je afval.

Meer over kamperen vind je hier:

https://tuinmeubel.startbeurs.nl/

https://tuinmeubel.startpagina.net/

https://tuinmeubelen.favos.nl/

https://kampeeruitrusting.startjenu.nl/

https://buitensport.startbewijs.nl/

https://tuin.linkgoed.nl/

https://tuinmeubel.nr1start.nl/

https://kamperen.zoekned.nl/

https://tuin-meubel.linkplein.net/

https://tuinmeubel.startsleutel.nl/

https://groningen.webgidsje.nl/

https://tuinmeubels.rtlplaza.nl/

https://tuinmeubel.sitepark.nl/

https://tentenwebwinkel.webwinkelstart.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *