4 Tips om low-budget te wintersporten

Reiskosten
Als je het geluk hebt om in de buurt van een skigebied te wonen, heb je genoeg mogelijkheden om geld te besparen. Uw enige reiskosten zijn brandstof en eventueel parkeerkosten bij het resort. Zonder kosten voor accommodatie en uit eten gaan, bespaart u direct.

Omdat je zo dicht bij het resort bent, ben je misschien een regelmatige bezoeker en kun je tweedehands kleding en ski-uitrusting kopen. Veel mensen stoppen elk jaar met skiën, dus er is altijd een goede online markt of ga aan het einde van het seizoen naar de plaatselijke skiwinkels.

Ski-uitrusting
Je kunt ski-uitrusting en -schoenen tegen sterk gereduceerde prijzen ophalen en je krijgt de kans om ze ook te proberen. Ontdek de verschillende manieren van vervoer naar het door u gekozen skigebied.

VK naar Europa
Autorijden is goedkoop, maar in het VK moet je ook betalen voor een overtocht met de veerboot. Als je een echt budget hebt, zijn er regelmatig busreizen naar veel van de populaire resorts. De tickets zijn zeker goedkoper, maar het is vaak een slopende nachtelijke reis.

Boek vooruit
Boek altijd zo ver mogelijk vooruit. De prijzen van skipassen en verzekeringen veranderen over het algemeen niet, maar de meeste andere kosten die aan skiën zijn verbonden, veranderen wel. Vluchten, parkeren op de luchthaven, autoverhuur, accommodatie en zelfs skiverhuur worden allemaal duurder naarmate u ze dichter bij vertrek koopt.

Gebruik altijd reiszoekmachines bij het zoeken naar vluchten, parkeren op de luchthaven, autoverhuur en accommodatie in plaats van rechtstreeks te boeken. De concurrentie tussen reiszoekmachines is hevig, zodat ze veel betere kortingen kunnen bieden.

Accommodatie
Kijk bij het boeken van accommodatie of ze halfpension (VK) of een aangepast Amerikaans abonnement (MAP-US) aanbieden, waarbij meestal accommodatie, ontbijt en een avondmaaltijd voor een goede prijs zijn inbegrepen. Het eten is vaak van goede kwaliteit en een stuk handiger en goedkoper dan te moeten zoeken naar zitplaatsen in een druk resortrestaurant.

Kijk daarnaast naar zelfstandige accommodatie, die meestal bestaat uit slaapkamers voor het gezin en een woonkamer die ook dienst doet als keuken en eetkamer.

Als zelfverzorging de beste optie lijkt, zorg er dan voor dat u bij het resort aankomt en zoveel mogelijk niet-bederfelijk voedsel heeft gekocht. Supermarkten in skigebieden hebben over het algemeen exorbitante prijzen, vooral omdat er geen alternatieven zijn.

Meer over wintersport?:

https://wintersport.bestevanhetnet.nl/

https://groningen.eigenpage.nl/

https://kampeer.slimmestart.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *