Keukentrends 2022 – de nieuwste keukendesigns voor volgend jaar


Op zoek naar een update van uw keuken? Bekijk de populairste keukentrends voor 2022 om je designproject te inspireren


Als je het komende nieuwe jaar een nieuwe keuken plant, ben je hier aan het juiste adres voor inspiratie. De nieuwste keukentrends zijn zoveel meer dan de standaard witruimte van weleer. Boordevol praktische, maar toch mooie materialen in prachtig rijke kleuren, de keuzevrijheid die tegenwoordig beschikbaar is, is bijna eindeloos, zodat er voor elk wat wils is.

De afgelopen twee jaar hebben we onze huizen zoveel meer dan normaal gebruikt, waarbij onze gemeenschappelijke ruimtes des te harder werken, 24-7. Beschouwd als het hart van het huis, moesten keukens zich nog meer dan voorheen aanpassen om multifunctionele ruimtes te worden. Van een ruimte om voedsel te bereiden en te koken, tot een eethoek en woonkamer, en zelfs een thuiskantoor, onze keukenideeën evolueren voortdurend .


Wat zijn de keukentrends in 2022?
Als u wilt weten hoe u een keuken plant, zijn er zoveel ontwerpelementen die moeten worden aangepakt. Van het kiezen van de juiste indeling om aan uw behoeften te voldoen tot het onderzoeken van de beste apparaten, achterwanden en werkbladen om een ​​ruimte te creëren waar u van houdt. Ook keukentrends zijn belangrijk om in gedachten te houden, vooral als het gaat om het toevoegen van waarde voor wederverkoop. Het is een beetje een valse economie om een ​​fortuin uit te geven aan een ongewone keuken die anderen misschien niet aanspreekt, vooral als je van plan bent om binnen een paar jaar te verkopen. Het kiezen van een look die een universele aantrekkingskracht heeft en – we durven het wel te zeggen – knallend in de trend zal potentiële kopers eerder aantrekken dan afstoten.

We hebben de experts van toonaangevende retailers gevraagd om hun mening en inzichten te delen over de grootste keukentrends die 2022 zullen domineren. En voor de goede orde hebben we een paar eigen trends toegevoegd waar we van houden en waar we bij zweren.

In de woorden van Rod Gaskell, ontwerper en eigenaar van Kütchehaus in Rainham, Kent: ‘Keukenontwerp kan zo leuk en echt bevredigend zijn als je de tijd neemt om te ontwerpen… in plaats van alleen een ruimte te vullen.’

Dus of je nu precies weet wat je wilt of dat je nog steeds twijfelt en inspiratie nodig hebt, lees verder om alles te ontdekken wat je nodig hebt om een ​​keuken te creëren die trendy en geschikt is voor jou voor de komende jaren.

Kleur

Slim opslaan

Praktisch maar stijlvol

Houten vloeren voor het gewin

Opvallend beslag

Wil je meer inspiratie? Check dan deze link:

https://keuken.linkwijzer.nl/

https://keukens.allepaginas.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *