Maar wanneer u zich in zelfisolatie bevindt en meer tijd in uw keuken doorbrengt dan normaal, kan het moe en ongeïnspireerd gaan aanvoelen. Dit is een goed moment om je keuken een boost te geven en het te laten aanvoelen als een ruimte waar je graag tijd doorbrengt.
Dus hoe breng je geluk in je keuken? We spraken met de in Zweden geboren interieurontwerper en Electrolux-ambassadeur, Anna-Carin McNamara voor haar toptips over hoe je van je keuken een van je favoriete ruimtes in je huis kunt maken als je opgesloten zit door het coronavirus.


GA NOOIT NAAR BED MET EEN VUILE KEUKEN


Maak de gootsteen elke avond schoon (en poets hem zelfs), zodat de volgende ochtend alles weer opgeruimd is voor het begin van de dag. Er is niets erger dan wakker worden en de puinhoop van gisteravond zien. De Electrolux RealLife XXL volledig geïntegreerde vaatwasser (ESL8530RO) is groter dan de meeste vaatwassers, wat betekent dat je er alles in kwijt kunt en je je geen zorgen hoeft te maken over het wassen met de hand of het achterlaten van vuile spullen voor de ochtend.

GEVOELIGE ITEMS TOEVOEGEN


Breng je persoonlijkheid in de keuken door open rekken te gebruiken om kunstwerken en dierbare items te tonen die je blij maken als je ze ziet. Het zal ervoor zorgen dat in de keuken staan ​​minder een karwei is om items te hebben waar je van houdt.

MAAK VAN ELKE MAALTIJD EEN GELEGENHEID


Dek altijd de tafel als je eet, bewaar het tafelkleed, placemats, kaarsen en bloemen niet alleen voor als je gasten hebt. Het geeft een gevoel van gelegenheid aan elke maaltijd, inclusief ontbijt, en kan helpen om een ​​band op te bouwen met dierbaren terwijl je jezelf isoleert.

Meer keuken inspiratie? Bekijk dan de volgende links:

https://keuken.eigenstart.nl/

https://keuken.zoekned.nl/

https://keukens.aanmeldpunt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *