7 coole manieren om piepschuimkoelers opnieuw te gebruiken

1. De Ottoman: zeecontainers van piepschuim zijn bijna precies even groot als uw typische poef, dus waarom zou u er niet zelf een maken. Het kan zo simpel zijn als het toevoegen van wat stof met spelden en lijm… maar rollen en pootjes behoren ook tot de mogelijkheden. En houd er rekening mee dat deze ook stijlvolle opbergruimtes vormen.

2. The Hydroponic Garden: Dit is erg gaaf! Martha Stewart deelt dit plan op de Home Depot’s Garden Club-blog voor het maken van een no-nonsense, grondvrije tuin. Zorg er wel voor dat je die koeler bekleedt: je wilt niet dat polystyreenschuim uitloogt in planten die je zou kunnen eten.

3. The Stray Cat Shelter: katten gaan naar buiten … als je er ooit een hebt gehad, weet je dit. Gelukkig gaan ze niet ver, dus dit plan voor een warme, beschermde schuilplaats kan helpen om ze veilig te houden en je te helpen ze te vinden. Het toevoegen van een plastic bak zorgt voor een stevigere structuur.

4. De airconditioner van $ 8: OK, dit zal waarschijnlijk niet je hele huis koelen, maar voor wat meer comfort in één kamer, of in een tent tijdens het kamperen, enz., Zou dit voldoende moeten zijn. (via American Overlook)

5. The Patio Drink Cooler: wil je iets dat er net iets mooier uitziet dan die piepschuimkoeler als vrienden langskomen voor een barbecue? Je kunt er een kist omheen bouwen: beslis gewoon of je het hout wilt kopen of pallethout wilt gebruiken.

6. De vermicompostbak: Styrofoam-koelers hebben ook de perfecte maat voor een opstelling voor wormcompostering binnenshuis. Nogmaals, ik stel voor om ze met plastic te bekleden om uitloging te voorkomen…

7. De plantenbak: net als andere containers zijn schuimbakken geweldige plantenbakken. Het is maar net hoe je wilt dat ze eruitzien. Je kunt een faux-steenlook creëren, deze met stof bedekken of schilderen.

Zelf piepschuim ideeën werkelijkheid maken? Bekijk dan deze links:

https://reclamebureaus.eigenoverzicht.nl/

https://reclame.paginapunt.nl/

https://reclamebureau.uwpagina.nl/

https://reclame.linkspot.nl/

https://reclame.startbewijs.eu/

https://reclamebureaus.b9.nl/

https://reclame.allepaginas.nl/

https://reclamebureaus.zoekned.nl/

https://reclame.startvista.nl/

https://reclame.linkwijzer.nl/

https://reclamebureaus.pagina.nu/

https://reclame.startnl.com/

https://reclame.webwinkel-boulevard.nl/

https://reclame.web-directory.nl/

https://reclame.macrostart.nl/

https://reclame.webwinkel-boulevard.nl/

https://reclamebureau.rtlplaza.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *