Het beste Amerikaanse snoep, op een rij

  1. Sterrensprong
    Wist je dat dit klassieke Amerikaanse snoepje tot 1967 geen Amerikaans snoepje was? Daarvoor waren Starburst-snoepjes gevestigd in het VK. Sindsdien is het snoep uitgebreid tot veel nieuwe versies en smaken, waaronder Starburst Berries and Cream, dat beroemd werd met een eigenzinnige commercial uit 2007 die kijkers leerde hoe ze ‘The Little Lad Dance’ moesten doen.

2. 3 musketiers
Een ander Mars-product, de 3 Musketeers-reep, staat bekend om zijn chocoladebuitenkant en romige, opgeklopte nougatvulling. Verwarrend genoeg is de American 3 Musketeers-reep in feite precies hetzelfde als de European Milky Way-reep – NIET te verwarren met de American Milky Way, die karamel bevat. Heb je je ooit afgevraagd hoe deze candybar aan zijn naam komt? Toen het voor het eerst werd uitgebracht in 1932, bevatte elk pakket drie stukjes – een chocolade, een vanille en een aardbei – vandaar de “3” in “3 Musketeers”.

3. Dove-chocolade
Zoals sommigen misschien al weten, begon de beroemde “zijdezachte” Dove Chocolate eigenlijk als een ijstraktatie. Het in chocolade gedompelde ijs DoveBar werd uitgevonden door Leo Stefanos in 1939 en is nog steeds populair vandaag, naast een uitgebreide reeks chocolade-singles en -repen, fruit- en notensnacks, truffels, karamels en meer.

4. Twizzlers
Volgens Fortune waren Twizzlers de nummer twee best verkopende Amerikaanse snoepjes zonder chocolade (exclusief pepermuntjes en seizoensgebonden lekkernijen) in 2016. Of je nu van ze houdt of ze haat, het is duidelijk dat Twizzlers hun mannetje staan ​​in de VS boven de vergelijkbare Red Vines. .

Maar wist je dat geen van beide producten echt drop bevat?

Meer over snoep en snoep kopen?

https://winkels.jouwlinkhier.nl/

https://eten.startbeurs.nl/

https://delicatessen.startclub.nl/

https://snoepgoed.startjenu.nl/

https://onlinewinkelcentrum.startze.nl/

https://webwinkel.linkwijzer.nl/

https://winkels-online.pagina.nu/

https://snoepgoed.starthoekje.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *