3 goedkope technologische oplossingen voor kleine bedrijven

Van software tot apparaten, technologie kan de beste vriend van een kleine ondernemer zijn. Het kan u helpen efficiënter te werken, meer klanten te vinden en geld te besparen terwijl u dit doet. Hier is een overzicht op hoog niveau van 12 gebieden waar technologie uw kleine bedrijf kan helpen winstgevender en productiever te worden.

Online bedrijfstraining
Als eigenaar van een klein bedrijf zijn kennis en de wens om uw ervaring verder uit te breiden van onschatbare waarde. Met onbeperkte tijd en een grenzeloos budget, zou je de wereld rond kunnen reizen om deel te nemen aan live trainingen en educatieve evenementen. Natuurlijk worden de meesten van ons beperkt door beperkte financiën en tijdsuitdagingen, dus dat is meestal niet realistisch.

Trainingen in uw eigen tempo en gratis online zakelijke trainingsprogramma’s zijn een uitstekende manier om uw knowhow uit te breiden, gewoon vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoor wanneer het u het beste uitkomt. Er zijn een aantal uitzonderlijke online bronnen voor bedrijfstrainingen die betrekking hebben op zowat elk onderwerp waarover u meer wilt weten. Als je eenmaal weet hoe je een online business trainingsprogramma moet selecteren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Open source software

Open-sourcesoftware biedt eigenaren van kleine bedrijven alternatieven voor het gebruik van reguliere commerciële toepassingen bij het dagelijkse beheer van hun bedrijf. Open-sourcesoftware is aantrekkelijk voor veel bedrijfseigenaren omdat er doorgaans geen financiële investering voor nodig is en omdat het vaak de flexibiliteit heeft om perfect te voldoen aan de behoeften van een bedrijfseigenaar.

Een van de meest populaire open source-tools die beschikbaar is, is OpenOffice.org, een kantoorsoftwaresuite met tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer.

Alternatieven voor vaste lijnen
Tegenwoordig zijn eigenaren van kleine bedrijven niet gebonden aan een kantoor of computer om hun werk te doen en op de hoogte te blijven. Een van de manieren waarop ondernemers hun bedrijf kunnen meenemen, is door een alternatief voor een traditionele vaste lijn als telefoondienst te gebruiken. Mobiele telefoons, VoIP en virtuele telefoonlijnen zijn enkele van de beschikbare opties.

https://ict.beginzo.nl/

https://webapplicaties.paginapunt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *