Kale fade
De kale fade is een mannelijke en slanke look die stijlvol kan zijn voor mannen van alle leeftijden. Het voegt een slimme uitstraling toe en kan worden gecombineerd met een breed scala aan snitten; je kunt kiezen voor een lage kale vervaging voor een subtiele, ingetogen look of een hoge kale vervaging voor contrast.

Uitblazen
Een blowout is een soort mannenkapsel dat is ontworpen om door de wind en een beetje wild over te komen. De look wordt gekenmerkt door een top met vol volume, die hoog is gestyled, en korte of vervaagde zijkanten.

Kom gesneden
Voor degenen die zich de komvormige snit uit de jaren 90 niet herinneren, het kapsel heeft een recht geknipte pony waarbij de zijkanten en achterkant van het haar op dezelfde lengte zijn geknipt. Tegenwoordig is de moderne bowl-cut rommeliger dan zijn voorganger met een minder ernstige undercut.

Burst-fade
Het burst fade-kapsel is veelzijdig en cool en leent zich goed voor verschillende lengtes, stijlen en texturen. De look kan worden gedefinieerd door het haar dat taps toeloopt rond het oor en de achterkant van het hoofd, waardoor een afgerond, halfrond uiterlijk ontstaat. Het blijft vaak langer in de nek.

https://kapsalon.startclub.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *